Keto Tiramisu

کتو تیرامیسو


تیرامیسو یکی از دلپذیرترین دسرها در بهترین حالت است. با این حال ، فرآیند تهیه آن در ابتدا می تواند جذاب باشد ، به ویژه با رژیم کتو.

آیا می توان کتو تیرامیسو با کیفیت بالا تهیه کرد؟ از چه موادی باید استفاده کنید؟ چگونه می توان لایه کیک را با تیرامیسو با کربوهیدرات بالا جایگزین کرد؟

پس از تحقیق و آزمایش ، متوجه شدم که تیرامیسو به طرز شگفت آوری آسان آماده می شود و در کتو جا می گیرد. همانند سایر دسرهای کتو ، ما چند جایگزین ساده از مواد برای حذف کربوهیدرات اضافی خالص ایجاد می کنیم ، در حالی که تجربه رضایت بخشی از تیرامیسو واقعی را در اختیار ما قرار می دهد.

تیرامیسو چیست؟ کتو هست؟

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی با لایه های متناوب کوکی ها (یا کیک) قهوه ای است که در قهوه و خامه فرم گرفته آغشته شده است. برخی از کیک های تیرامیسو حتی در مخلوطی از قهوه و لیکور از قهوه ، براندی ، گرند مارنیه یا کنیاک فرو می روند.

از آنجا که لایه و کیک تیرامیسو پر از کربوهیدرات خالص (از شکر و آرد اضافه شده) است ، تیرامیسو سنتی برای کتو مناسب نیست. خوشبختانه ، تغییر مواد حاوی کربوهیدرات بالا برای ایجاد یک پر کننده بدون کربوهیدرات و بدون قند آسان است.

در این دستور تیرامیسو ، ما با پختن کیک های کم کربوهیدرات و استفاده از شیرین کننده دوستانه در پر کردن ، هر جزء کتو را حفظ می کنیم. ما همچنین با تکیه بر مواد ساده و مقرون به صرفه کتو آن را تا حد امکان حفظ کردیم.

طرز تهیه کتو تیراماسو: پر کردن و کیک

کتو تیرامیسو شما دارای دو جزء اصلی است: کیک و فیلینگ. هر دو به راحتی آماده می شوند ، اما برای به دست آوردن بافت و طعم مناسب نیاز به توجه دقیق به جزئیات دارند.

برای کمک به شما در ساختن بهترین تیرامیسو ، اجازه دهید نگاهی دقیق تر به این اجزای مهم بیندازیم:

پر کننده تیرامیسو دوستدار کتو

در ابتدا ، این ترسناک ترین قسمت دستور غذا خواهد بود ، اما شما قدم به قدم پیش می روید.

هنگام دنبال کردن هر مرحله ، این نکات را در نظر داشته باشید:

  • قبل از مخلوط کردن ، مطمئن شوید که مواد شما در دمای مناسب هستند. این دستور با زرده تخم مرغ در دمای اتاق ، خامه سنگین سرد و پنیر خامه ای در دمای اتاق بهتر جواب می دهد.
  • کاسه بالایی دیگ بخار دوبل باید کوچک و گرد باشد ، نه مسطح یا بزرگ. یک کاسه مسطح یا بزرگ احتمال جوشاندن زرده های شما را افزایش می دهد.
  • حرارت را کم نگه دارید. حرارت زیاد زرده های ظریف را می پزد و بافتی ایجاد می کند. آهسته و پایدار کلید پرکردن تیرامیسو به شکل خامه ای است.
  • خامه زده شده را با دقت تا کنید. در آخرین مرحله پر کردن همزن و عجله نکنید! برای جمع آوری همه چیز از یک حرکت کوچک تاشو استفاده کنید.
  • در حین پخت کیک ، پر کردن را درست کنید. با خنک شدن کیک ، فیلینگ شما برای لایه لایه شدن آماده می شود.

کیک تیرامیسو کم کربوهیدرات

برای تهیه بهترین کیک تیرامیسو ، مانند پر کردن ، مرحله به مرحله پیش بروید. مواد تشکیل دهنده کتو نیاز به رویکرد کمی متفاوت از کیک زرد معمولی دارد ، بنابراین این را در نظر داشته باشید.

در اینجا نکاتی وجود دارد که می توانید برای تهیه یک کیک کم کربوهیدرات دقیقاً استفاده کنید:

  • بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی نسبتاً تیره برسد. این به جلوگیری از پخت بیش از حد کیک هنگام خیساندن در اسپرسو کمک می کند.
  • قبل از ریختن اسپرسو روی آن ، اجازه دهید کیک کمی خنک شود.
  • قبل از افزودن به کیک ، مطمئن شوید که اسپرسو در دمای اتاق است.

قرار دادن کیک و پر کردن با هم

هنگامی که نکات و مراحل را دنبال کردید ، وقت آن است که همه چیز را کنار هم قرار دهید. فقط کافی است کیک کتو مربع را از وسط نصف کرده و لایه های متناوب پر کننده و کیک ایجاد کنید. برای خوشمزه ترین کتو تیرامیسو ، آن را به مدت 4-8 ساعت در یخچال بگذارید.

نحوه نگهداری کتو تیرامیسو: مناسب برای گزینه های یخچال و فریزر

این کتو تیرامیسو به مدت 3-5 روز در یخچال نگهداری می شود و طعم خوبی در دو روز اول دارد. سپس کیک کمی پودر می شود.

برای نگهداری تیرامیسو بیش از یک هفته ، توصیه می کنم از فریزر استفاده کنید. کافی است آن را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی فریز کنید تا جامد شود.

به محض یخ زدن قسمت های خود را در پلاستیک و فویل بپیچید. برای ذوب شدن ، کتو تیرامیسو را یک شب در یخچال قرار دهید.

8 وعده کتو تیرامیسو می دهد

آماده سازی

کیک ها

  • 1/3 فنجان مخلوط استویا / اریتریتول
  • 1/3 فنجان کره ، نرم شده
  • 3 بزرگ تخم مرغ ، دمای اتاق
  • 1/4 فنجان کرم پخت و پز
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1.5 فنجان آرد بادام
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 خرج کردن نمک دریا
  • 1/4 فنجان اسپرسو یا قهوه قوی ، دمای اتاق

پر كردن

  • 2 بزرگ زرده تخم مرغ، دمای اتاق
  • 2 قاشق غذاخوریمخلوطی از استویا / اریتریتول ، گردگیری
  • 4 اونس پنیر خامه ای، نرم شده
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری کرم رنگ
  • 1/2 فنجان کرم پخت ، سرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو ، برای گرد و غبار

اعدام

1. همه مواد را جمع آوری کرده و آماده کنید. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مربع شکل را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.

2. برای کیک ، کره و شیرین کننده را در کاسه ای بزنید تا رنگ روشن و کمی پفکی شود.

3. تخم مرغ ، خامه مایع و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا بچرخد.

4. آرد بادام ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.

5. خمیر را به یک ظرف پخت مربع منتقل کرده و با یک کاردک روی آن را صاف کنید. 20 تا 25 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی یا خلال دندان تمیز بیرون بیاید.

6. در حالی که کیک در حال پخت است ، با پر کردن شروع کنید. زرده تخم مرغ و پودر شیرین کننده را در یک کاسه فلزی بزنید ، سپس روی تابه بگذارید تا یک دیگ بخار دوتایی ایجاد شود.

7. تابه را روشن کنید تا آب به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن حرارت را به حداقل برسانید. مخلوط زرده را به مدت 4-5 دقیقه بپزید ، مرتباً هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن و کمی درخشان شود.

8. مخلوط را از روی حرارت بردارید و دوباره مخلوط را بزنید تا غلیظ ، تیره رنگ و براق شود.

9. در یک کاسه جداگانه ، خامه سنگین را با همزن برقی بزنید تا با نوک سفت مخلوط شود.

10. پنیر خامه ای و خامه ترش را به مخلوط زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید ، سپس به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود.

11. مخلوط پنیر خامه ای را با دقت داخل خامه فرم گرفته تا کنید.

12. پس از سرد شدن کیک ، آن را از ظرف پخت خارج کرده و روی تخته برش بگذارید.

13. به آرامی اسپرسو (یا قهوه غلیظ) را روی کیک بریزید تا یکنواخت پخش شود.

14. کیک را از وسط نصف کرده و 2 مستطیل بزرگ تشکیل دهید.

15. نیمی از کیک را با مخلوط پرکن منجمد کنید ، سپس تکه دوم کیک را روی آن قرار دهید و دوباره یخ بزنید.

16. پودر کاکائو را بپاشید و برای سرو برش دهید. به عنوان یک دسر منحط یا یک صبحانه غنی لذت ببرید!

در مجموع 8 وعده کتو تیرامیسو تهیه می کند. هر وعده بیرون می آید 367 کالری ، 34.4 گرم چربی ، 4.1 گرم کربوهیدرات خالص و 9.2 گرم پروتئینبه

تغذیه کالری ضخیم کربوهیدرات ها الیاف کربوهیدراتهای خالص پروتئین
کیک ها
1/3 فنجان مخلوط استویا / اریتریتول 26 0 0 0 0 0
1/3 فنجان کره 537 61 0.1 0 0.1 0.6
3 تخم مرغ بزرگ 215 14 1.1 0 1.1 19
1/4 فنجان خامه سنگین 202 21 1.6 0 1.6 1.7
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 12 0 0.5 0 0.5 0
آرد بادام 1.5 فنجان 973 84 36 21 15 36
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 2.4 0 1.3 0 1.3 0
1 پیمانه نمک دریا 0 0 0 0 0 0
یک چهارم فنجان اسپرسو یا قهوه قوی 5 0.1 0.8 0 0.8 0.1
پر كردن
2 زرده تخم مرغ بزرگ 109 9 1.2 0 1.2 5.4
2 قاشق غذاخوری مخلوط استویا / اریتریتول 10 0 0 0 0 0
4 اونس پنیر خامه ای 397 39 6.3 0 6.3 7
1 1/2 قاشق غذاخوری خامه ترش 39 3.8 0.9 0 0.9 0.5
1/2 فنجان خامه سنگین 405 43 3.3 0 3.3 3.4
1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 3 0.1 0.5 0.2 0.3 0.2
جمع 2935.4 275 53.6 21.2 32.4 73.9
در هر وعده (/ 8) 366،925 34،375 th رایج ترین 6.7 2.65 4.05 9.2375


  • تخصص
    عناصر


  • آشپزی
    تجهیزات جانبی


  • آشپزخانه
    محصولات


  • افزودنی
    نیاز دارد

کتو تیرامیسو

45 دقیقه

بازده: 8 وعده

کالری در هر وعده: 367

چربی در هر وعده: 34.4

کتو تیرامیسو

آماده سازی

    کیک ها
  • 1/3 فنجان مخلوط استویا / اریتریتول
  • 1/3 فنجان کره نرم شده
  • 3 تخم مرغ بزرگ ، دمای اتاق
  • 1/4 فنجان خامه سنگین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • آرد بادام 1.5 فنجان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • 1 پیمانه نمک دریا
  • 1/4 فنجان اسپرسو یا قهوه قوی ، در دمای اتاق
  • پر كردن
  • 2 زرده تخم مرغ بزرگ ، دمای اتاق
  • 2 قاشق غذاخوری مخلوطی از استویا / اریتریتول ، پودر
  • 4 اونس پنیر خامه ای نرم شده
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری خامه ترش
  • 1/2 فنجان خامه سنگین ، سرد
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو ، برای پودر

اعدام

  1. همه مواد را جمع آوری کرده و آماده کنید. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مربع شکل را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.
  2. برای کیک ، کره و شیرین کننده را در کاسه ای با هم بزنید تا رنگ روشن و کمی پفکی شود.
  3. تخم مرغ ، خامه مایع و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا بچرخد.
  4. آرد بادام ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.
  5. خمیر را به یک ظرف پخت مربع منتقل کرده و با یک کاردک سطح آن را صاف کنید. 20 تا 25 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی یا خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
  6. در حالی که کیک در حال پخت است ، با پر کردن شروع کنید. زرده تخم مرغ و پودر شیرین کننده را در یک کاسه فلزی بزنید ، سپس روی تابه بگذارید تا یک دیگ بخار دوتایی ایجاد شود.
  7. ماهیتابه را بجوشانید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید. مخلوط زرده را به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن و کمی درخشان شود.
  8. مخلوط را از روی حرارت بردارید و دوباره مخلوط را بزنید تا غلیظ ، تیره رنگ و صاف شود.
  9. در یک کاسه جداگانه ، خامه سنگین را با همزن برقی بزنید تا با نوک سفت مخلوط شود.
  10. پنیر خامه ای و خامه ترش را به مخلوط زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید ، سپس به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود.
  11. مخلوط پنیر خامه ای را با دقت داخل خامه زده شده بریزید.
  12. پس از خنک شدن کیک ، آن را از ظرف پخت خارج کرده و روی تخته برش بگذارید.
  13. به آرامی اسپرسو (یا قهوه قوی) را روی کیک بریزید تا یکنواخت پخش شود.
  14. کیک را از وسط نصف کرده و 2 مستطیل بزرگ تشکیل دهید.
  15. نیمی از کیک را با مخلوط پرکن منجمد کنید ، سپس قطعه دوم کیک را روی آن قرار دهید و دوباره یخ بزنید.
  16. پودر کاکائو را بپاشید و برای سرو برش دهید. به عنوان یک دسر منحط یا یک صبحانه غنی لذت ببرید!

یادداشت

در مجموع 8 وعده کتو تیرامیسو تهیه می کند. هر وعده حاوی 367 ​​کالری ، 34.4 گرم چربی ، 4.1 گرم کربوهیدرات خالص و 9.2 گرم پروتئین است.

https://www.ruled.me/keto-tiramisu/


این مقاله توسط ترجمه کلمه به کلمه از منبع اصلی تهیه شده است لذا طبیعی است که از نظر نگارشی مشکلاتی داشته باشد

کلمات مرتبط:

کتوژنیک
کتوژنیک رژیم مواد غذایی
کتوژنیک چیست
کتوژنیک و ورزش
کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک ویکی پدیا
کتوژنیک کتاب
کتوژنیک مواد غذایی
کتوژنیک عوارض
کتوژنیک لاغری
کتوژنیک اینستا
کتوژنیک ایران
کتوژنیک اهواز
اسموتی کتوژنیک
الکترولیت کتوژنیک
اپلیکیشن کتوژنیک
انواع کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ایران کوک
کتوژنیک به انگلیسی
کتوژنیک چرخه ای
آنفولانزای کتوژنیک
آش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک آنلاین
اسیدهای آمینه کتوژنیک
کتاب آشپزی کتوژنیک
آشپزی کتوژنیک
آدامس کتوژنیک
آرد کتوژنیک
آمینو اسیدهای کتوژنیک
آمینو *** کتوژنیک
کتوژنیک به چه معناست
کتوژنیک برای لاغری
کتوژنیک بدنسازی
کتوژنیک برای سلامتی
بستنی کتوژنیک
برنامه کتوژنیک
برنج کتوژنیک
رژیم کتوژنیک برنامه
رژیم کتوژنیک برای کبد چرب
کتوژنیک پرشتاب
کتوژنیک پروتئین
پیتزا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک پروتئین
بولت پروف کتوژنیک
خمیر پیتزا کتوژنیک
پنکیک کتوژنیک
پیتزای کتوژنیک
پاستا کتوژنیک
کتوژنیک تلگرام
کتوژنیک تشنج
تجربیات کتوژنیک نی نی سایت
تجربیات کتوژنیک
تست کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک چیست
تب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک تبادل نظر
رژیم تثبیت کتوژنیک
جدول کتوژنیک
رژیم کتوژنیک جنگجویان
رژیم کتوژنیک جنگجو
رژیم کتوژنیک چیست
رژیم جنگجویان کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک چیه
کتوژنیک چربی
چالش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک چیست نی نی سایت
کتوژنیک دایت چیست
رژیم کتوژنیک چیه
رژیم کتوژنیک چند روزه است
حلوای کتوژنیک
ماشین حساب کتوژنیک
هرم کتوژنیک
کتوژنیک خرما
کتوژنیک خرید
لیست خرید کتوژنیک
آیا رژیم کتوژنیک خوب است
یک رژیم کتوژنیک خوب
شیر خشک کتوژنیک
مواد خوراکی کتوژنیک
خربزه کتوژنیک
نان کتوژنیک خرید
رژیم کتوژنیک خوبه نی نی سایت
کتوژنیک دکتر کرمانی
کتوژنیک در نی نی سایت
کتوژنیک در ماه رمضان
کتوژنیک در بارداری
کتوژنیک دیابت
کتوژنیک دانلود
دکتر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی
رژیم کتوژنیک دوره ای
رژیم کتوژنیک در شیردهی
رژیم کتوژنیک
کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زهرا شیری
سبک زندگی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ژاله هاشمی
ژله کتوژنیک
سوپ کتوژنیک
سبزیجات کتوژنیک
سویا کتوژنیک
سبک کتوژنیک
سالادهای کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ساده
انواع سالاد کتوژنیک
سالاد کتوژنیک
سوسیس کتوژنیک
کتوژنیک شاپ
شیرینی کتوژنیک
شام کتوژنیک
شيريني كتوژنيك
شکر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک شیردهی
میلک شیک کتوژنیک
رژیم شوک کتوژنیک
شکلات کتوژنیک
شروع کتوژنیک
کتوژنیک صارمی
صبحانه کتوژنیک
رژیم کتوژنیک صبحانه
نمونه صبحانه کتوژنیک
صبحانه کتوژنیک نی نی سایت
رژیم کتوژنیک صرع
کتوژنیک و صفرا
دستور صبحانه کتوژنیک
نمونه رژیم کتوژنیک صرع
آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد
عوارض كتوژنيك
رژیم کتوژنیک عوارض
آیا رژیم کتوژنیک علمی است
عوارض کتوژنیک نی نی سایت
عوارض کتوژنیک چیست
علم کتوژنیک
عصرانه کتوژنیک
عمل کتوژنیک
عملکرد کتوژنیک
کتوژنیک غذا
غذاهای کتوژنیک
غذاهای کتوژنیک ایرانی
غذای کتوژنیک
غذای کتوژنیک با گوشت چرخ کرده
غذای کتوژنیک چیست
کتوژنیک رژیم غذایی
برنامه غذایی کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در اصفهان
فستینگ کتوژنیک
فواید کتوژنیک
رژیم کتوژنیک فست
رژیم کتوژنیک فواید
رژیم فستینگ کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در تهران
فروشگاه کتوژنیک در غرب تهران
فروشگاه کتوژنیک در کرج
کتوژنیک قهوه
رژیم کتوژنیک قبل از بارداری
قرص کتوژنیک
قوانین کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک قزوین
فروشگاه کتوژنیک قم
کتوژنیک و قند خون
سوپ قارچ کتوژنیک
رژیم قلیایی کتوژنیک
کتوژنیک کرمانی
کیک کتوژنیک
چیز کیک کتوژنیک
شیرین کننده کتوژنیک
کاپ کیک کتوژنیک
کوکی کتوژنیک
کیک کتوژنیک چیست
کتوژنیک و کبد چرب
کتوژنیک گیاهی
رژیم کتوژنیک گیاهخواری
نمونه رژیم کتوژنیک گیاهی
کتوژنیک یا گیاهخواری
کیا رژیم کتوژنیک گرفتن نی نی سایت
لاغری کتوژنیک چیست
لازانیا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لاغری
رژیم لاغری کتوژنیک رایگان
رژیم لاغری کتوژنیک چیست
روش لاغری کتوژنیک
نان لواش کتوژنیک
لوکرب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لوکارب
کتوژنیک میوه
کتوژنیک مشهد
کتوژنیک محض
کتوژنیک معنی
محصولات کتوژنیک در تهران
مجازهای کتوژنیک
معنی کتوژنیک چیست
مضرات کتوژنیک چیست
مربا کتوژنیک
کتوژنیک نمونه رژیم دکتر اوسطی
کتوژنیک نمونه
نان کتوژنیک
ناهار کتوژنیک
نان کتوژنیک چیست
نون کتوژنیک
نودل کتوژنیک
رژیم کتوژنیک نمونه
کتوژنیک و دیابت
کتوژنیک و بارداری
کتوژنیک و لاغری
کتوژنیک و بدنسازی
کتوژنیک و کرونا
کتوژنیک و ریزش مو
کتوژنیک و میگرن
هندوانه کتوژنیک
رژیم های کتوژنیک
میوه های کتوژنیک
عکس هرم کتوژنیک
غذا های کتوژنیک
شیرینی های کتوژنیک
هشتگ کتوژنیک
همبرگر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک هدفمند
کتوژنیک یعنی چه
کتوژنیک یعنی چی
یبوست کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک ماهه
صبحانه ی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک هفته ای
رژیم غذایی کتوژنیک یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *