دستور بال مرغ سیر ترد پارمسان

دستور بال مرغ سیر ترد پارمسان


5-مواد تشکیل دهنده کتاب آشپزی کتو پرش به دستور

بدون تخم مرغبچه دوست

نیازی به بال زدن با روکش کربوهیدرات بالا نیست. این بال مرغ پارمسان سیر ترد سالم تر و به همان اندازه خوشمزه است!

تصویر روی جلد برای دستور بال سیر پارمسان
پرش به:
  • مواد لازم برای بالهای پارمسان سیر پخته شده در فر ترد
  • طرز تهیه بال مرغ پارمزان در فر
  • سوالات متداول در مورد بالهای کتو پارمسان
  • بیشتر پیش غذاهای دوستدار کتو
  • بال مرغ سیر پارمزان فر پخته شده در فر

از مهمانی های تماشای فوتبال گرفته تا آشپزی ، همیشه دلیل خوبی برای ساختن بال مرغ وجود دارد! همه عاشق حفاری در بالهای ترد یا شفاف هستند – حتی افرادی که رژیم کتو ندارند.

یکی از دستور العمل های مورد علاقه من بال مرغ سرخ کن است که با سس بوفالو آغشته شده است. مطمئناً آنها کثیف هستند ، اما به همین دلیل همیشه تعداد زیادی دستمال در دسترس است.

بال های داغ مالش خشک من یک جایگزین عالی است و نیازی به دستمال ندارم. یکی دیگر از بالهای مورد علاقه ، پخته شده teriyaki ، یک میان وعده خوش طعم است. با این حال ، آنها نیز بسیار کثیف می شوند.

به همین دلیل من این دستور غذا خوردن تمیز بال بال مرغ سیر پارمسان را پیدا کردم! آنها فوق العاده خوشمزه هستند اما دارای یک لایه خشک و ترد هستند که هنگام خوردن آنها آشفتگی ایجاد نمی کند.

مواد لازم برای بالهای پارمسان سیر پخته شده در فر ترد

نکته جالب در مورد این بالها این است که شما فقط به تعداد انگشت شماری از مواد نیاز دارید. در اینجا آنچه شما برای تهیه دستور کتوپس دوست دارید نیاز دارید!

بال های مرغ

اگر استخوان بندی را ترجیح می دهید ، به دوازده عدد بال مرغ و/یا طبل نیاز دارید. طبل ها قطعات بال کوچکتری هستند که در قسمتهای اتصال جدا شده و نوک آنها دور انداخته شده است.

با این حال ، می توانید بالهای بدون استخوان بسازید. فقط از تندرهای سینه مرغ استفاده کنید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

کره ذوب شده

با خیال راحت این روغن را جایگزین روغن زیتون ، روغن نارگیل با طعم کره یا روغن گیاهی کنید.

گوشت خوک

من دوست دارم از پوست خوک خرد شده برای “پخت” در این بال مرغ پارمسان سیر استفاده کنم. اما آرد بادام ، آرد نارگیل یا ترکیبی از هر دو می تواند جایگزین مناسبی باشد.

پنیر پارمسان

برای بال پارمزان واقعی ، این یک کلید است جزء. اما ، اگر شما بدون لبنیات هستید ، محصولات پنیری پارمسان غیر لبنی وجود دارد که می تواند در جای آن استفاده شود. همچنین ، مخمر تغذیه ای گزینه دیگری برای طعم پنیری است – بدون لبنیات.

چاشنی ها

من از ترکیبی از ادویه ایتالیایی ، پودر سیر و نمک استفاده می کنم. با این حال ، برای تغییر طعم ، می توانید آنها را تغییر دهید.

لطفا توجه داشته باشید: کارت دستور غذا را در پایین مشاهده کنید تا لیست کاملی از مواد مورد استفاده برای تهیه این دستور العمل کم کربوهیدرات را مشاهده کنید.

دستور تهیه سیر بال مرغ پارمسان سیر

راهنمایی سریع:

  • هنگام استفاده از تکه های بال مرغ یخ زده ، اجازه دهید آنها کاملاً ذوب شوند و به دمای اتاق برسند. مرغ خیلی سرد باعث سفت شدن کره ذوب شده می شود.
  • اگر قفسه ای برای بال ندارید ، آن را بخرید. این امر برای ترد شدن آنها – بدون سوختن – بسیار مهم است.

طرز تهیه بال مرغ پارمزان در فر

ساختن دسته ای از بال ها واقعاً آسان است. می توانید آنها را از قبل آماده کرده و در یخچال یا فریزر نگه دارید تا آماده استفاده شوند.

تمام مراحل دقیق در کارت دستور قابل چاپ در انتهای این پست آمده است. اول ، در اینجا یک مرور سریع از نحوه ساخت آنها ، همراه با نکات اضافی است.

پوشش را بسازید

پوست گوشت خوک خرد شده ، پنیر و ادویه ها را در یک بشقاب مخلوط کنید.

بال ها را در کره فرو کنید

در صورت فاقد لبنیات ، هر قطعه را در کره یا هر نوع جایگزینی که استفاده می کنید خیس کنید. اگر مرغ سرد است ، کره سفت می شود ، بنابراین من به این نتیجه رسیدم که بهتر است مرغ را به سرعت در کره ذوب شده فرو ببرید تا کت شود.

کت مرغ در مخلوط خشک

هر تکه مرغ را به مخلوط خشک فشار دهید تا از همه طرف خوب پوشیده شود.

افزودن روکش پارمزان سیر به بال مرغ

بال ها را بپزید

هر قطعه را روی تخته ای روی تابه قرار دهید. این اجازه می دهد تا هوا در اطراف هر یک از آنها در فر گردش کند. بال مرغ پارمزان را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و گوشت کاملاً پخته شود.

از طرف دیگر ، دستور تهیه را می توانید در سرخ کن هوا تهیه کنید. در صورت استفاده از سرخ کن هوا ، دما یکسان خواهد بود ، اما آنها باید سریعتر بپزند.

بال مرغ روکش شده را می پزیم

با سیر ترد چه سرو کنید

نیازی به سرو بال با سس نیست. اما ، اگر می خواهید چیزی را برای غوطه وری پیشنهاد دهید ، گزینه هایی وجود دارد.

شیرینی بر پایه پارمزان مانند سس سالاد سزار همیشه برنده است. همچنین ، هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوان آنها را با سس پنیر آبی کم کربوهیدرات یا پانسمان کتو ranch سرو کرد.

هر سس با این بال مرغ گزینه خوبی است!

سوالات متداول در مورد بالهای کتو پارمسان

قبل از رسیدن به کارت دستور چاپ ، در اینجا چند سوال وجود دارد که مردم اغلب در مورد این بال ها می پرسند.

چگونه بالهای باقی مانده را ذخیره می کنید؟

بهترین راه برای نگهداری بال مرغ پارمزان در ظرفی محکم یا کیسه ای پلاستیکی برای بسته بندی مواد غذایی است که می توان آن را دوباره بسته کرد. سپس ، آنها را در یخچال نگهداری کنید ، جایی که حدود یک هفته دوام می آورند.

خوب است توجه داشته باشید که بالها وقتی بیشتر در یخچال قرار می گیرند ، ترد تر و کمتر می شوند. بنابراین ، هرچه زودتر بتوانید آنها را بخورید ، طعم بهتری خواهند داشت.

بهترین روش برای گرم کردن بال های پارمزان در فر است. این باعث می شود که آنها دوباره تمیز شوند. اگر سعی کنید آنها را در مایکروویو گرم کنید ، بافت نرم تری خواهند داشت.

چگونه آنها را در سرخ کن هوا درست می کنید؟

ساختن این بالهای ترد در سرخ کن هوا واقعاً آسان است. فقط دستورالعمل های من در کارت دستور چاپ را دنبال کنید. به جای تنظیم فر ، سرخ کن هوا را تنظیم کنید.

فراموش نکنید که سبد سرخ کن هوا را در نیمه پخت تکان دهید تا بالها بدون سوختن به طور یکنواخت بپزند!

آیا بالهای سیر پارمسان کربوهیدرات دارند؟

این بال مرغ دارای کربوهیدرات خالص صفر است! آنها کاملاً از موادی ساخته شده اند که هیچ کربوهیدرات اضافی ندارند ، بنابراین می توانید با خیال راحت از آن لذت ببرید.

بال مرغ سیر پارمسان در کاسه و روی بشقاب

از این بالهای مرغ پارمزان آسان و خوشمزه لذت ببرید! اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، حتماً نظر و امتیاز دهید تا نحوه عملکرد آنها را به ما اطلاع دهید.

بیشتر پیش غذاهای دوستدار کتو

اگر از این بالهای مرغ کم کربوهیدرات لذت بردید ، من یک دسته دیگر پیش غذاهای دوستدار کتو دارم که باید در ادامه امتحان کنید. آنها را در مهمانی بعدی خود با هم سرو کنید.

  • لقمه های پیتزای کدو سبز پنیری ، خوشمزه و محبوب در همه سنین است.
  • توپ های سوسیس کم کربوهیدرات تنها 2 گرم کربوهیدرات خالص در هر لقمه دارند و به راحتی می توان آنها را برای خوردن آماده کرد.
  • تخم مرغ های کتویی تند بسیار محبوب هستند زیرا همه این پیش غذای کلاسیک را دوست دارند.
  • حلقه های پیاز کتو ترد ، ترد و خوردن بسیار سرگرم کننده هستند – بنابراین مقدار زیادی از آنها را تهیه کنید.
  • هوموس کتو بو داده گل کلم به دلیل طعم و مزه اش بسیار محبوب است.

★ مرا دنبال کنید فیس بوک، PINTEREST، و اینستاگرام برای دستورالعمل های آسان KETO.

بال مرغ سیر پارمسان پخته شده در کاسه

بال مرغ سیر پارمزان فر پخته شده در فر

نویسنده: لیزا مارک اورل

5 از جانب 6 رای
نیازی به بال زدن با پوشش کربوهیدرات بالا نیست. این بالهای ترد پارمسان سیر سالم تر و به همان اندازه خوشمزه هستند.

فیلم دستور غذا (برای پخش روی تصویر کلیک کنید)





زمان آمادگی10 دقیقه
زمان پخت40 دقیقه
کل زمان50 دقیقه
دوره: پیش غذا
غذا: آمریکایی

چاپ
سنجاق کردن
دستور العمل را مرور کنید
ذخیره دستور العمل مشاهده مجموعه ها
ذخیره دستور العمل

خدمات 4 مردم
کالری 343

عناصر

  • 12 قطعات بالهای مرغ و طبل
  • 2 قاشق غذاخوری کره آب شده (یا روغن زیتون)
  • ¼ فنجان پوست خوک اندازه گیری خرد شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمسان خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل ها

  • تکه های بال مرغ را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و با کره ذوب شده بپوشانید. (اگر مرغ سرد است ، کره تمایل به سفت شدن پیدا می کند. متناوبا ، هر قطعه را می توان در کره ذوب شده فرو کرد ، سپس روی آن را فشار داد.)
  • روی بشقاب ، پوست گوشت خوک خرد شده ، پنیر پارمزان خرد شده ، چاشنی ایتالیایی ، پودر سیر و نمک را مخلوط کنید.
  • هر قطعه بال مرغ را در مخلوط پنیر پارمزان فشار دهید تا خوب پوشیده شود. به صورت یک لایه روی قفسه ای در بالای یک ورقه پخت قرار دهید.
  • در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که سرخ شود و گوشت کاملاً پخته شود بپزید.

یادداشت

روغن زیتون یک جایگزین عالی برای کره است که روی مرغ سرد سفت نمی شود. با این حال ، طعم خوب کره ای را اضافه نمی کند. روغن نارگیل و کره با طعم کره گزینه های دیگری هستند که می توانند بدون لبنیات برای حفظ طعم استفاده شوند.

اگر پوست گوشت خوک را دوست ندارید ، سعی کنید به جای آن ترکیبی از 3 قاشق غذاخوری آرد بادام و 1 قاشق غذاخوری آرد نارگیل را جایگزین کنید. از تمام آرد بادام نیز می توان استفاده کرد. برای تهیه آرد نارگیل ، فقط 1-2 قاشق غذاخوری استفاده کنید و کره یا روغن اضافی به آن اضافه کنید تا از خشک شدن جلوگیری شود.

مخمر تغذیه ای جایگزینی عالی برای پنیر پارمزان برای کسانی است که لبنیات ندارند.

از سس سالاد کم کربوهیدرات مانند سزار ، پنیر آبی یا دامداری می توان برای غوطه وری استفاده کرد.

شیرین کننده های کم کربوهیدرات | نمودار تبدیل کتو شیرین کننده

کتو 5 ماده ای کم کربوهیدرات

تغذیه

خدمت: 3قطعات | کالری: 343 | کربوهیدرات ها: 0گرم | پروتئین: 27گرم | چربی: 25گرم | چربی های اشباع شده: 10گرم | چربی های غیر اشباع: 3گرم | چربی اشباع شده: 9گرم | کلسترول: 47میلی گرم | سدیم: 756میلی گرم | فیبر: 0گرم | قند: 0گرم | ویتامین A: 225IU | کلسیم: 78میلی گرم | اهن: 0.1میلی گرم

اطلاعات اضافی


کربوهیدرات خالص:
0
گرم

|

٪ کربوهیدرات:
0
٪

|

درصد پروتئین:
32.4
٪

|

درصد چربی:
67.6
٪

|

SmartPoint ها:
11

ارزش های

Array
(
    [serving_size] => 3
    [calories] => 343
    [carbohydrates] => 0
    [protein] => 27
    [fat] => 25
    [saturated_fat] => 10
    [polyunsaturated_fat] => 3
    [monounsaturated_fat] => 9
    [cholesterol] => 47
    [sodium] => 756
    [fiber] => 0
    [sugar] => 0
    [vitamin_a] => 225
    [calcium] => 78
    [iron] => 0.1
    [serving_unit] => pieces
)

سری ایمیل رایگان

5 راز برتر من برای استاد کتو!

توجه به اطلاعات تغذیه ای

اطلاعات تغذیه ای دستور غذا به عنوان محبت ارائه شده است و فقط تقریبی است. ما نمی توانیم صحت اطلاعات تغذیه ای ارائه شده برای هر دستور العمل در این سایت را تضمین کنیم. کربوهیدرات های اریتریتول در شمارش کربوهیدرات ها شامل نمی شوند ، زیرا نشان داده است که بر قند خون تأثیر نمی گذارد. کربوهیدرات خالص کل کربوهیدرات منهای فیبر است.

© LowCarbYum.com
استفاده غیرمجاز از این مطالب بدون اجازه کتبی از لیزا مارکاورل اکیداً ممنوع است مگر برای مقاصد آفلاین شخصی.
به شرط اینکه اعتبار کامل به LowCarbYum.com و پیوندی به محتوای اصلی داده شود ، ممکن است از عکس های تک استفاده شود.

اولین بار در 24 دسامبر 2018 منتشر شد. پست در 3 آگوست 2021 با تصاویر واضح تر و اطلاعات دستور غذا به روز شد.




این مقاله توسط ترجمه کلمه به کلمه از منبع اصلی تهیه شده است لذا طبیعی است که از نظر نگارشی مشکلاتی داشته باشد

کلمات مرتبط:

کتوژنیک
کتوژنیک رژیم مواد غذایی
کتوژنیک چیست
کتوژنیک و ورزش
کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک ویکی پدیا
کتوژنیک کتاب
کتوژنیک مواد غذایی
کتوژنیک عوارض
کتوژنیک لاغری
کتوژنیک اینستا
کتوژنیک ایران
کتوژنیک اهواز
اسموتی کتوژنیک
الکترولیت کتوژنیک
اپلیکیشن کتوژنیک
انواع کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ایران کوک
کتوژنیک به انگلیسی
کتوژنیک چرخه ای
آنفولانزای کتوژنیک
آش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک آنلاین
اسیدهای آمینه کتوژنیک
کتاب آشپزی کتوژنیک
آشپزی کتوژنیک
آدامس کتوژنیک
آرد کتوژنیک
آمینو اسیدهای کتوژنیک
آمینو *** کتوژنیک
کتوژنیک به چه معناست
کتوژنیک برای لاغری
کتوژنیک بدنسازی
کتوژنیک برای سلامتی
بستنی کتوژنیک
برنامه کتوژنیک
برنج کتوژنیک
رژیم کتوژنیک برنامه
رژیم کتوژنیک برای کبد چرب
کتوژنیک پرشتاب
کتوژنیک پروتئین
پیتزا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک پروتئین
بولت پروف کتوژنیک
خمیر پیتزا کتوژنیک
پنکیک کتوژنیک
پیتزای کتوژنیک
پاستا کتوژنیک
کتوژنیک تلگرام
کتوژنیک تشنج
تجربیات کتوژنیک نی نی سایت
تجربیات کتوژنیک
تست کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک چیست
تب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک تبادل نظر
رژیم تثبیت کتوژنیک
جدول کتوژنیک
رژیم کتوژنیک جنگجویان
رژیم کتوژنیک جنگجو
رژیم کتوژنیک چیست
رژیم جنگجویان کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک چیه
کتوژنیک چربی
چالش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک چیست نی نی سایت
کتوژنیک دایت چیست
رژیم کتوژنیک چیه
رژیم کتوژنیک چند روزه است
حلوای کتوژنیک
ماشین حساب کتوژنیک
هرم کتوژنیک
کتوژنیک خرما
کتوژنیک خرید
لیست خرید کتوژنیک
آیا رژیم کتوژنیک خوب است
یک رژیم کتوژنیک خوب
شیر خشک کتوژنیک
مواد خوراکی کتوژنیک
خربزه کتوژنیک
نان کتوژنیک خرید
رژیم کتوژنیک خوبه نی نی سایت
کتوژنیک دکتر کرمانی
کتوژنیک در نی نی سایت
کتوژنیک در ماه رمضان
کتوژنیک در بارداری
کتوژنیک دیابت
کتوژنیک دانلود
دکتر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی
رژیم کتوژنیک دوره ای
رژیم کتوژنیک در شیردهی
رژیم کتوژنیک
کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زهرا شیری
سبک زندگی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ژاله هاشمی
ژله کتوژنیک
سوپ کتوژنیک
سبزیجات کتوژنیک
سویا کتوژنیک
سبک کتوژنیک
سالادهای کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ساده
انواع سالاد کتوژنیک
سالاد کتوژنیک
سوسیس کتوژنیک
کتوژنیک شاپ
شیرینی کتوژنیک
شام کتوژنیک
شيريني كتوژنيك
شکر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک شیردهی
میلک شیک کتوژنیک
رژیم شوک کتوژنیک
شکلات کتوژنیک
شروع کتوژنیک
کتوژنیک صارمی
صبحانه کتوژنیک
رژیم کتوژنیک صبحانه
نمونه صبحانه کتوژنیک
صبحانه کتوژنیک نی نی سایت
رژیم کتوژنیک صرع
کتوژنیک و صفرا
دستور صبحانه کتوژنیک
نمونه رژیم کتوژنیک صرع
آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد
عوارض كتوژنيك
رژیم کتوژنیک عوارض
آیا رژیم کتوژنیک علمی است
عوارض کتوژنیک نی نی سایت
عوارض کتوژنیک چیست
علم کتوژنیک
عصرانه کتوژنیک
عمل کتوژنیک
عملکرد کتوژنیک
کتوژنیک غذا
غذاهای کتوژنیک
غذاهای کتوژنیک ایرانی
غذای کتوژنیک
غذای کتوژنیک با گوشت چرخ کرده
غذای کتوژنیک چیست
کتوژنیک رژیم غذایی
برنامه غذایی کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در اصفهان
فستینگ کتوژنیک
فواید کتوژنیک
رژیم کتوژنیک فست
رژیم کتوژنیک فواید
رژیم فستینگ کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در تهران
فروشگاه کتوژنیک در غرب تهران
فروشگاه کتوژنیک در کرج
کتوژنیک قهوه
رژیم کتوژنیک قبل از بارداری
قرص کتوژنیک
قوانین کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک قزوین
فروشگاه کتوژنیک قم
کتوژنیک و قند خون
سوپ قارچ کتوژنیک
رژیم قلیایی کتوژنیک
کتوژنیک کرمانی
کیک کتوژنیک
چیز کیک کتوژنیک
شیرین کننده کتوژنیک
کاپ کیک کتوژنیک
کوکی کتوژنیک
کیک کتوژنیک چیست
کتوژنیک و کبد چرب
کتوژنیک گیاهی
رژیم کتوژنیک گیاهخواری
نمونه رژیم کتوژنیک گیاهی
کتوژنیک یا گیاهخواری
کیا رژیم کتوژنیک گرفتن نی نی سایت
لاغری کتوژنیک چیست
لازانیا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لاغری
رژیم لاغری کتوژنیک رایگان
رژیم لاغری کتوژنیک چیست
روش لاغری کتوژنیک
نان لواش کتوژنیک
لوکرب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لوکارب
کتوژنیک میوه
کتوژنیک مشهد
کتوژنیک محض
کتوژنیک معنی
محصولات کتوژنیک در تهران
مجازهای کتوژنیک
معنی کتوژنیک چیست
مضرات کتوژنیک چیست
مربا کتوژنیک
کتوژنیک نمونه رژیم دکتر اوسطی
کتوژنیک نمونه
نان کتوژنیک
ناهار کتوژنیک
نان کتوژنیک چیست
نون کتوژنیک
نودل کتوژنیک
رژیم کتوژنیک نمونه
کتوژنیک و دیابت
کتوژنیک و بارداری
کتوژنیک و لاغری
کتوژنیک و بدنسازی
کتوژنیک و کرونا
کتوژنیک و ریزش مو
کتوژنیک و میگرن
هندوانه کتوژنیک
رژیم های کتوژنیک
میوه های کتوژنیک
عکس هرم کتوژنیک
غذا های کتوژنیک
شیرینی های کتوژنیک
هشتگ کتوژنیک
همبرگر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک هدفمند
کتوژنیک یعنی چه
کتوژنیک یعنی چی
یبوست کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک ماهه
صبحانه ی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک هفته ای
رژیم غذایی کتوژنیک یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *