خطرات پخت و پز با روغن سویا (روغن گیاهی)

نمی دانستم روغن سویا (که معمولا “روغن گیاهی” نامیده می شود) و “کشک” سویا (که معمولاً “توفو” نامیده می شود) چقدر برای ما بد است تا این اواخر که داشتم کتاب “دوباره جوان! چگونه روند پیری را معکوس کنیم” می خواندم. توسط جان توماس

آنچه خواندم شگفت‌انگیز بود… اینکه روغن سویا حاوی یک بیوشیمیایی سمی به نام “PHG” و PHG است:

  • گردش خون را کند می کند
  • باعث لخته شدن خون می شود
  • بر سیستم عصبی مرکزی و محیطی تأثیر منفی می گذارد
  • فعالیت هورمون ها را تغییر می دهد
  • عملکرد اندام های حیاتی را کند می کند
  • در هضم غذا اختلال ایجاد می کند
  • می تواند باعث از دست دادن حافظه شود

همچنین به گفته جان توماس، PHG موش ها را می کشد و برای همه سمی است.

جان می گوید که سویا یک گیاه سمی است و حشرات به ندرت به گیاهان سویا نزدیک می شوند… و این که سویا با خوردن مقدار زیادی رادیکال های آزاد را در بدن ما آزاد می کند.

پس از انجام تحقیقات بیشتر، من همچنین خواندم که روغن سویا تیروئید را کاهش می دهد که متابولیسم را کندتر می کند … و در دراز مدت می تواند ما را چاق تر کند.

روغن سویا این روزها تقریباً اجتناب ناپذیر است. رستوران ها و بسیاری از غذاها در سوپرمارکت ها در حال حاضر از روغن سویا در محصولات خود استفاده می کنند که می تواند توضیح دهد که چرا بسیاری از بچه ها این روزها نسبت به گذشته چاق تر هستند. وقتی به روزهای اولیه ام فکر می کنم، شاید ۱ یا ۲ بچه را به یاد بیاورم که چاق بودند. اصلا رایج نبود. الان روزها خیلی از بچه ها سنگین شده اند. بسیاری از مردم آن را به خاطر فناوری جدید مقصر می‌دانند… اینکه بچه‌ها خیلی مشغول کامپیوتر هستند و غیره… که درست است… اما بچه‌های دیگری هم هستند که فعال هستند و هنوز هم بزرگ‌تر از قبل به نظر می‌رسند. . آیا ممکن است روغن سویا در غذاهای ما باشد که این همه چاقی ایجاد می کند؟

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر