Keto Whipped Cream

خامه زده شده کتو


خامه فرم گرفته به طرز شگفت انگیزی رضایت بخشیدن به گناه است ، اما نباید با احساس گناه همراه باشد. متأسفانه ، اکثر دستور العمل ها و غذاهای کنسرو شده حاوی مقدار کافی شکر هستند تا پیشرفت شما را در کتو کند کند.

اگرچه این گزینه های پر از شکر ، خامه کامل را ناسالم می کند ، اما این نمی تواند بیشتر از حقیقت باشد. در حقیقت ، فقط با مخلوط کردن سه ماده ، می توانید خامه فرم گرفته ، اثری و معطر خود را با مقداری کربوهیدرات تهیه کنید.

این دستور غذا آنقدر ساده و خوشمزه است که من همیشه می توانم بهانه مناسب را برای انجام کارهای بیشتر بیابم. (خنده دار نیست چگونه این کار می کند؟)

آیا خامه است؟

با نگاهی گذرا به خامه زده شده در فروشگاه ، منابع زیادی از کربوهیدرات خالص پیدا خواهید کرد. این باعث می شود که کتوپینگ ایجاد شود ، ناراحتی پر از شکر.

حتی محبوب ترین دستور العمل های خامه فرم گرفته به چند قاشق غذاخوری شکر نیاز دارد. به طور متوسط ​​، این دستورالعمل های سنتی حاوی 26 گرم کربوهیدرات خالص اضافی (در هر فنجان خامه سنگین) هستند ، که می توان به راحتی با شیرین کننده های کم کربوهیدرات مناسب از آنها اجتناب کرد.

بهترین راه برای خوردن یک خامه سالم و رضایت بخش این است که خودتان آن را با دستور کتو تهیه کنید. این روش به شما این امکان را می دهد که قند را بدون از دست دادن بافت و طعم های مورد علاقه خود برش دهید.

به عنوان مثال ، به دنبال این دستور خامه فرم گرفته ، هر قاشق غذاخوری فقط 4 0.4 گرم کربوهیدرات خالص دارد.

طرز تهیه خامه بدون شکر: سه مرحله ساده

انجام این کار به صورت شگفت آور سریع و آسان است. در اصل ، تنها چیزی که شما نیاز دارید این سه مرحله است:

  1. ترکیبات کتو را ترکیب کنیدبه خامه سنگین سرد شده ، شیرین کننده کتو (به نام اریتریتول) و اسانس وانیل را در یک کاسه سرد اضافه کنید.
  2. هم بزنید تا قله های نرم شکل بگیرند. این کار را می توان به صورت دستی ، با همزن دستی یا با پایه انجام داد. از شکستن بیش از حد لازم خودداری کنید (مگر اینکه بخواهید کره خانگی درست کنید).
  3. بخورید و لذت ببرید. با قاشق خود را نوازش کنید ، آن را به قهوه یا چای خود اضافه کنید ، آن را با میوه های کم کربوهیدرات بخورید ، آن را با دسرهای کتو مورد علاقه خود سرو کنید یا از آن به عنوان راهی برای افزودن چربی بیشتر به رژیم خود استفاده کنید.

حالا می توانید ببینید چرا این دستور من برای خامه فرم گرفته است. فقط ترکیب کنید ، بشکنید و بخورید.

با این حال ، اگر می خواهید شلاق خود را به سطح بعدی برسانید ، می توانید چند هک اضافی نیز امتحان کنید.

نکات مفید برای بهبود کیفیت خامه کتو کتو

برای بهبود بیشتر بافت و کیفیت خامه ، یک یا چند نکته زیر را امتحان کنید:

  • همه چیز را خنک نگه دارید. مطمئن شوید همزن ، کاسه و خامه سرد شده باشند (اما منجمد نشده باشند). این کار باعث افزایش تجمع حباب های هوا در زیر سطح کرم سنگین می شود و به شما یک خامه فرم گرفته بسیار نرم تر می دهد.
  • از همزن و کاسه فلزی سرد شده استفاده کنید. فلز خنک شده می تواند از گرم شدن زیاد مواد هنگام شکستن آنها جلوگیری کند. همزن ها و کاسه های غیر فلزی نیز کار می کنند ، اما م asثر نیستند.
  • سعی کنید ژلاتین اضافه کنید. ½ قاشق چایخوری ژلاتین را در آب سرد سیر کنید ، آن را به دمای اتاق برسانید و مایع را با خامه نرم مخلوط کنید. این ترفند ساده می تواند به تثبیت خامه فرم گرفته کمک کند تا از بین نرود ، شل نشود یا ذوب نشود.

از کدام کرم استفاده کنم؟ سنگین در مقابل نور

کرم سنگین و کرم فراوان بهترین گزینه ها هستند. آنها نه تنها منبع عالی چربی کتو هستند ، بلکه آنها بهتر از کرم های شلاق سبک تر تجزیه می شوند و شکل خود را بیشتر حفظ می کنند.

اصطلاح “سنگین” ؟؟؟؟ نشان می دهد که این محصول حداقل 36 درصد یا بیشتر چربی شیر دارد. این میزان چربی بیشتر به شما امکان می دهد هوای بیشتری را هنگام شلاق جذب کنید و کرم با کیفیت بهتری به شما می دهد.

در مقابل ، خامه فرم گرفته ، خامه سبک و خامه سبک فقط 30 تا 35 درصد چربی شیر دارند. اگرچه هنوز هم می توان این محصولات کم چرب را از خامه تهیه کرد ، اما طعم و بافت کلی آن در مقایسه با خامه کتو که با خامه سنگین یا خامه سنگین تهیه می شود ، کمتر خواهد بود.

چقدر می توانم یک کرم شلاقی روی کتو داشته باشم؟

کرم شلاق سنگین (که در اصل همان کرم سنگین است) منبع خوبی از چربی را در رژیم کتو برای ما فراهم می کند. از آنجا که کربوهیدرات و پروتئین بسیار کمی دارد ، یکی از ساده ترین موادی است که در رژیم غذایی شما جای می گیرد.

با این حال ، مصرف بیش از حد آن به نحوی که روند کاهش وزن شما را کند کند ، یکی از ساده ترین آنهاست. برای درک بیشتر میزان مصرف بیش از حد ، توصیه می کنم راهنمای جامع ما در مورد چربی کتو را مطالعه کنید.

از چه جایگزین های شیرین کننده کتو می توانم برای تهیه خامه استفاده کنم؟

به طور کلی ، شیرین کننده های پودری بهترین عملکرد را دارند. میوه های پودری راهبان ، اریتریتول ، عصاره استویا ، آلولوس یا مخلوط پودر هر یک از این شیرین کننده ها گزینه های فوق العاده ای هستند.

اگرچه از شکل دانه ای این شیرین کننده ها نیز می توان استفاده کرد ، اما می توانند بافت دانه ای به خامه فرم گرفته شما بدهند. برای جلوگیری از این امر ، می توانید گرانول ها را قبل از افزودن به کرم مایع به صورت پودر درآورید.

یک گزینه دیگر این است که از شیرین کننده مایع کم کربوهیدرات مورد علاقه خود مانند عصاره استویا مایع یا عصاره میوه راهب استفاده کنید. با این حال ، به خاطر داشته باشید که آنها می توانند طعم کمی تلخ را به دستور غذا اضافه کنند.

قبل از تغییر شیرین کننده ای که در این دستور غذا استفاده می کنید ، حتما راهنمای جایگزینی شیرین کننده ما را بررسی کنید تا نسبت جایگزینی مناسب را پیدا کنید.

8 وعده خامه کتو دریافت می کند

آماده سازی

  • 1 فنجان خامه سنگین ، خوب سرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری. اریتریتول ، پودر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

اعدام

1. اریتریتول را با استفاده از آسیاب ادویه یا مخلوط کن کوچک پودر کنید. با مواد باقی مانده کنار بگذارید.

2. خامه سنگین سرد را در یک کاسه مخلوط کن بزرگ و خشک بریزید. اگر قبلاً شستشو داده اید ، مطمئن شوید تمام آب از مخلوط کن پاک شده است ، زیرا فقط مقدار کمی آب می تواند خامه زده شده را خراب کند.

3. به آرامی مخلوط کردن خامه را با همزن دستی شروع کنید. وقتی کرم غلیظ شد سرعت را افزایش دهید تا به کرم اسپری نکنید.

4. پس از حدود 60 ثانیه ضرب ، پودر اریتریتول و عصاره وانیل را اضافه کنید.

5. به هم زدن ادامه دهید تا قله های متوسط ​​شکل بگیرند. وقتی همزن هایتان از روی کرم برداشته می شوند ، نکات باید قابل توجه باشد.

6. خامه را به ظرف سرو منتقل کنید تا با غذای دلخواه سرو شود. می توانید در ظرف دربسته به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید.

به این ترتیب در مجموع 8 وعده خامه کتو زده می شود. هر وعده بیرون می آید 103 کالری ، 10.8 گرم چربی ، 0.9 گرم کربوهیدرات خالص و 0.9 گرم پروتئینبه

تغذیه کالری ضخیم کربوهیدرات ها الیاف کربوهیدراتهای خالص پروتئین
1 فنجان خامه سنگین ، خوب سرد شده است 809 86 6.5 0 6.5 6.8
1 قاشق غذاخوری. اریتریتول ، پودر 0 0 0 0 0 0
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 12 0 0.5 0 0.5 0
جمع 821 86 7 0 7 6.8
در هر وعده (/ 8) 102.6 10.8 0.9 0.0 0.9 0.9


  • تخصص
    عناصر


  • آشپزی
    تجهیزات جانبی


  • آشپزخانه
    محصولات


  • افزودنی
    نیاز دارد

خامه زده شده کتو

5 دقیقه

خدمت: 8

کالری در هر وعده: 103

چربی در هر وعده: 10.8

خامه زده شده کتو

آماده سازی

  • 1 فنجان خامه سنگین ، خوب سرد شده است
  • 1 قاشق غذاخوری. اریتریتول ، پودر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

اعدام

  1. پودر اریتریتول را با استفاده از آسیاب ادویه یا مخلوط کن کوچک پودر کنید. با مواد باقی مانده کنار بگذارید.
  2. خامه سنگین سرد را در یک کاسه بزرگ و خشک بریزید. اگر قبلاً شستشو داده اید ، مطمئن شوید تمام آب از مخلوط کن پاک شده است ، زیرا فقط مقدار کمی آب می تواند خامه زده شده را خراب کند.
  3. شروع کنید به آرامی مخلوط کردن خامه را با همزن دستی. وقتی کرم غلیظ شد سرعت را افزایش دهید تا به کرم اسپری نشود.
  4. بعد از حدود 60 ثانیه کوبیدن ، پودر اریتریتول و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  5. به هم زدن ادامه دهید تا قله های متوسط ​​شکل بگیرند. وقتی همزن هایتان از روی کرم برداشته می شوند ، نکات باید قابل توجه باشد.
  6. خامه را به ظرف سرو منتقل کنید تا با ظرف دلخواه شما سرو شود. می توانید 2-3 روز در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

یادداشت

به این ترتیب در مجموع 8 وعده خامه کتو زده می شود. هر وعده شامل 103 کالری ، 10.8 گرم چربی ، 0.9 گرم کربوهیدرات خالص و 0.9 گرم پروتئین است.

https://www.ruled.me/keto-whipped-cream/


این مقاله توسط ترجمه کلمه به کلمه از منبع اصلی تهیه شده است لذا طبیعی است که از نظر نگارشی مشکلاتی داشته باشد

کلمات مرتبط:

کتوژنیک
کتوژنیک رژیم مواد غذایی
کتوژنیک چیست
کتوژنیک و ورزش
کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک ویکی پدیا
کتوژنیک کتاب
کتوژنیک مواد غذایی
کتوژنیک عوارض
کتوژنیک لاغری
کتوژنیک اینستا
کتوژنیک ایران
کتوژنیک اهواز
اسموتی کتوژنیک
الکترولیت کتوژنیک
اپلیکیشن کتوژنیک
انواع کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ایران کوک
کتوژنیک به انگلیسی
کتوژنیک چرخه ای
آنفولانزای کتوژنیک
آش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک آنلاین
اسیدهای آمینه کتوژنیک
کتاب آشپزی کتوژنیک
آشپزی کتوژنیک
آدامس کتوژنیک
آرد کتوژنیک
آمینو اسیدهای کتوژنیک
آمینو *** کتوژنیک
کتوژنیک به چه معناست
کتوژنیک برای لاغری
کتوژنیک بدنسازی
کتوژنیک برای سلامتی
بستنی کتوژنیک
برنامه کتوژنیک
برنج کتوژنیک
رژیم کتوژنیک برنامه
رژیم کتوژنیک برای کبد چرب
کتوژنیک پرشتاب
کتوژنیک پروتئین
پیتزا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک پروتئین
بولت پروف کتوژنیک
خمیر پیتزا کتوژنیک
پنکیک کتوژنیک
پیتزای کتوژنیک
پاستا کتوژنیک
کتوژنیک تلگرام
کتوژنیک تشنج
تجربیات کتوژنیک نی نی سایت
تجربیات کتوژنیک
تست کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک چیست
تب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک تبادل نظر
رژیم تثبیت کتوژنیک
جدول کتوژنیک
رژیم کتوژنیک جنگجویان
رژیم کتوژنیک جنگجو
رژیم کتوژنیک چیست
رژیم جنگجویان کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک چیه
کتوژنیک چربی
چالش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک چیست نی نی سایت
کتوژنیک دایت چیست
رژیم کتوژنیک چیه
رژیم کتوژنیک چند روزه است
حلوای کتوژنیک
ماشین حساب کتوژنیک
هرم کتوژنیک
کتوژنیک خرما
کتوژنیک خرید
لیست خرید کتوژنیک
آیا رژیم کتوژنیک خوب است
یک رژیم کتوژنیک خوب
شیر خشک کتوژنیک
مواد خوراکی کتوژنیک
خربزه کتوژنیک
نان کتوژنیک خرید
رژیم کتوژنیک خوبه نی نی سایت
کتوژنیک دکتر کرمانی
کتوژنیک در نی نی سایت
کتوژنیک در ماه رمضان
کتوژنیک در بارداری
کتوژنیک دیابت
کتوژنیک دانلود
دکتر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی
رژیم کتوژنیک دوره ای
رژیم کتوژنیک در شیردهی
رژیم کتوژنیک
کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زهرا شیری
سبک زندگی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ژاله هاشمی
ژله کتوژنیک
سوپ کتوژنیک
سبزیجات کتوژنیک
سویا کتوژنیک
سبک کتوژنیک
سالادهای کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ساده
انواع سالاد کتوژنیک
سالاد کتوژنیک
سوسیس کتوژنیک
کتوژنیک شاپ
شیرینی کتوژنیک
شام کتوژنیک
شيريني كتوژنيك
شکر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک شیردهی
میلک شیک کتوژنیک
رژیم شوک کتوژنیک
شکلات کتوژنیک
شروع کتوژنیک
کتوژنیک صارمی
صبحانه کتوژنیک
رژیم کتوژنیک صبحانه
نمونه صبحانه کتوژنیک
صبحانه کتوژنیک نی نی سایت
رژیم کتوژنیک صرع
کتوژنیک و صفرا
دستور صبحانه کتوژنیک
نمونه رژیم کتوژنیک صرع
آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد
عوارض كتوژنيك
رژیم کتوژنیک عوارض
آیا رژیم کتوژنیک علمی است
عوارض کتوژنیک نی نی سایت
عوارض کتوژنیک چیست
علم کتوژنیک
عصرانه کتوژنیک
عمل کتوژنیک
عملکرد کتوژنیک
کتوژنیک غذا
غذاهای کتوژنیک
غذاهای کتوژنیک ایرانی
غذای کتوژنیک
غذای کتوژنیک با گوشت چرخ کرده
غذای کتوژنیک چیست
کتوژنیک رژیم غذایی
برنامه غذایی کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در اصفهان
فستینگ کتوژنیک
فواید کتوژنیک
رژیم کتوژنیک فست
رژیم کتوژنیک فواید
رژیم فستینگ کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در تهران
فروشگاه کتوژنیک در غرب تهران
فروشگاه کتوژنیک در کرج
کتوژنیک قهوه
رژیم کتوژنیک قبل از بارداری
قرص کتوژنیک
قوانین کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک قزوین
فروشگاه کتوژنیک قم
کتوژنیک و قند خون
سوپ قارچ کتوژنیک
رژیم قلیایی کتوژنیک
کتوژنیک کرمانی
کیک کتوژنیک
چیز کیک کتوژنیک
شیرین کننده کتوژنیک
کاپ کیک کتوژنیک
کوکی کتوژنیک
کیک کتوژنیک چیست
کتوژنیک و کبد چرب
کتوژنیک گیاهی
رژیم کتوژنیک گیاهخواری
نمونه رژیم کتوژنیک گیاهی
کتوژنیک یا گیاهخواری
کیا رژیم کتوژنیک گرفتن نی نی سایت
لاغری کتوژنیک چیست
لازانیا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لاغری
رژیم لاغری کتوژنیک رایگان
رژیم لاغری کتوژنیک چیست
روش لاغری کتوژنیک
نان لواش کتوژنیک
لوکرب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لوکارب
کتوژنیک میوه
کتوژنیک مشهد
کتوژنیک محض
کتوژنیک معنی
محصولات کتوژنیک در تهران
مجازهای کتوژنیک
معنی کتوژنیک چیست
مضرات کتوژنیک چیست
مربا کتوژنیک
کتوژنیک نمونه رژیم دکتر اوسطی
کتوژنیک نمونه
نان کتوژنیک
ناهار کتوژنیک
نان کتوژنیک چیست
نون کتوژنیک
نودل کتوژنیک
رژیم کتوژنیک نمونه
کتوژنیک و دیابت
کتوژنیک و بارداری
کتوژنیک و لاغری
کتوژنیک و بدنسازی
کتوژنیک و کرونا
کتوژنیک و ریزش مو
کتوژنیک و میگرن
هندوانه کتوژنیک
رژیم های کتوژنیک
میوه های کتوژنیک
عکس هرم کتوژنیک
غذا های کتوژنیک
شیرینی های کتوژنیک
هشتگ کتوژنیک
همبرگر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک هدفمند
کتوژنیک یعنی چه
کتوژنیک یعنی چی
یبوست کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک ماهه
صبحانه ی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک هفته ای
رژیم غذایی کتوژنیک یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *