Low Carb Onion Rings

حلقه های پیاز کتو


تا زمانی که اولین لقمه خود را نخورید مفهوم حلقه پیاز دیوانه به نظر می رسد. تبدیل یک تکه پیاز و اشک ریختن به چیزی بسیار خوشمزه چیزی جز جادوی آشپزی نیست. متأسفانه ، این ترفند جادویی اغلب متکی بر مواد حاوی کربوهیدرات و روغن های ناسالم است و سلامتی را فدای رضایت می کند.

با این حال ، رویکرد بهتری وجود دارد که به شما اجازه می دهد حلقه های پیاز خود را کتو سالم و رضایت بخش کنید. ما نحوه استفاده از این دستور را به شما نشان خواهیم داد.

آیا پیاز کتو حلقه است؟ چند کربوهیدرات دارند؟

بیشتر حلقه های پیاز دارای کربوهیدرات کم ، مناسب کتو یا سالم نیستند. اگرچه هر محصول حلقه پیاز متفاوت خواهد بود ، اما همه آنها به نوعی از خمیر با کربوهیدرات / نان زیاد و کره ناسالم متکی هستند.

خمیر / پخت یکبار پیاز سالم را به چیزی تبدیل کرد که پیشرفت شما را در کتو کند می کند ، با حداکثر 5 گرم کربوهیدرات خالص در هر حلقه.

به سادگی با استفاده از مواد کم کربوهیدرات به عنوان پوشش حلقه پیاز ، می توانید محتوای کربوهیدرات خود را به میزان قابل توجهی به بخشی از کربوهیدرات خالص خود در هر وعده کاهش دهید. تنها چیزی که نیاز دارید ترکیب مناسب مواد اولیه و تکنیک های آشپزی است.

راز حلقه های پیاز ترد و سالم: روش دو لایه

مهمترین تکنیکی که استفاده خواهید کرد روش روکش دوبل است. این امر مستلزم عبور دقیق هر حلقه پیاز خام از مراحل مشابه است.

ابتدا ، هر حلقه را در آرد نارگیل فرو کرده تا خشک شود. این کار شما را برای دو مرحله بعدی آماده می کند: فرو بردن حلقه در شستن تخم مرغ ، سپس پوشش کتو (یعنی پوست گوشت خوک و پارمسان خرد شده).

پس از قرار دادن اولین لایه روی هر حلقه ، آنها را به شستشوی تخم مرغ برگردانید ، سپس آرد نارگیل ، شستشوی تخم مرغ و پوشش پنیر پارمسان را دنبال کنید. پس از لایه دوم ، آنها برای پخت آماده می شوند.

این فرآیند می تواند دقیق باشد ، اما به ایجاد یک پوشش ترد و منسجم در اطراف هر حلقه پیاز کمک می کند. فقط مطمئن شوید که پوست گوشت خوک شما در طول لایه دوم خیس نمی شود ، زیرا ممکن است از چسبیدن موثر آنها جلوگیری کند.

سایر روش های پخت پیاز کتو: آیا می توانم از سرخ کن خود استفاده کنم؟

برای تهیه حلقه پیاز ترد و سیر کننده ، تنها چیزی که به آن نیاز دارید برشته کردن است. با این حال ، اگر یک سرخ کن عمیق دارید ، ممکن است ارزش امتحان کردن را داشته باشد زیرا می تواند حلقه پیاز تردتری به دست آورد. برای تهیه این حلقه های پیاز در سرخ کن ، آن را تا 400 درجه گرم کنید و حدود 16 دقیقه بپزید.

اگر با هر حلقه پیاز یک لقمه چرب ترجیح می دهید ، می توانید آنها را سرخ کرده یا در روغن کتو / چربی سالم مانند روغن نارگیل ، روغن زیتون فوق العاده ، گوشت خوک یا پیه ، سرخ کنید.

قبل از قرار دادن هر حلقه مطمئن شوید که روغن داغ است. سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود و با انبر بچرخانید تا از طرف دیگر قهوه ای شود. بگذارید روی حوله های کاغذی خنک شوند تا روغن اضافی آن جذب شود.

نکات کتو برای حلقه های پیاز به سبک رستوران

برای رساندن حلقه های پیاز به سطحی دیگر ، این نکات ساده را امتحان کنید:

  • قبل از پخت سرد شود. خنک کردن حلقه های دو لایه برای حدود نیم ساعت می تواند به نگه داشتن پوشش در حین پخت و بعد از آن کمک کند.
  • جایی به آنها بدهید. صرف نظر از روش پخت و پز مورد استفاده ، اطمینان حاصل کنید که حلقه ها بین آنها فاصله قابل مشاهده ای داشته باشد. این به ایجاد یک پوشش ترد کمک می کند.
  • برای غوطه ور شدن در کتو با سس خوشمزه سرو کنید. یکی از جنبه های کلیدی بهترین حلقه های پیاز آن است که با آن سرو می شود. چه سس گوجه فرنگی کم کربوهیدرات یا سیر سیر خامه ای را ترجیح می دهید ، ما دستور العمل های زیادی داریم که می توانید در حین پختن چوب پیاز خود آماده کنید.
  • دستورالعمل ها را با دقت دنبال کنید. انجام کاری اشتباه یا فوق العاده می تواند باعث خیس شدن پیاز شود.

حلقه های پیاز را به رژیم کتو خود اضافه کنید

این دستور با حلقه پیاز کتو را می توانید به عنوان غذای جانبی ، پیش غذا یا حتی به عنوان میان وعده تهیه کنید. چه آنها را با چیزبرگر بیکن بخورید و چه در مهمانی خانوادگی بعدی آنها را سرو کنید ، آنها راهی عالی را برای شما فراهم می کنند تا کمی چربی ، فیبر و سبزیجات بیشتری به رژیم کتو اضافه کنید.

با در نظر گرفتن این نکته ، همچنین مهم است که چگونه کربوهیدرات ها و کالری موجود در این حلقه های پیاز کتو با زمینه وسیع تری از رژیم کتو شما مطابقت دارد. اگرچه آنها کتو دوست هستند ، اما هنگام پرخوری می توانند نتایج کاهش وزن شما را کند کنند.

4 وعده حلقه پیاز کم کربوهیدرات می دهد

آماده سازی

  • 1 متوسط پیاز ، سفید یا زرد
  • 1/2 فنجان آرد نارگیل
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری اب
  • 2 اونس پوست خوک
  • 1/2 فنجان پارمزان ، رنده شده

اعدام

1. فر را روی 425F گرم کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

2. پیاز را به برش های نیم اینچی برش دهید.

3. پیاز را به حلقه های جداگانه خرد کنید و کنار بگذارید.

4- در غذاساز ، پوست گوشت خوک و پارمزان را بکوبید تا بافتی خوب و شبیه آرد سوخاری ظاهر شود. آرد سوخاری را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

از طرف دیگر ، می توانید پوست خوک را با دست بشکنید و با پارمسان مخلوط کنید.

5. تخم مرغ و آب را با هم در یک کاسه بزنید. یک ایستگاه غوطه وری ایجاد کنید: 1 کاسه گوشت خوک و پارمسان ، 1 کاسه شستشوی تخم مرغ و 1 کاسه آرد نارگیل.

6. با هر حلقه پیاز در آرد نارگیل فرو کنید ، سپس تخم مرغ ها را بشویید ، سپس مخلوط پوست گوشت خوک را بشویید.

7. این عمل را با هر حلقه پیاز تکرار کنید تا تمام حلقه های پیاز پوشانده شود.

8. مجدداً عمل پخت را با شستن تخم مرغ ها تکرار کنید. حلقه های پیاز خرد شده را در شستشوی تخم مرغ ، سپس آرد نارگیل ، سپس دوباره شستن تخم مرغ و سپس مخلوط پوسته خوک آغشته کنید.

9. نان دوتایی را با همه حلقه های پیاز تکرار کنید تا هر حلقه پیاز به خوبی پوشانده شود. اگر مخلوط پوسته خوک به صورت توده در آمد ، می توانید دوباره آن را در غذاساز خود پردازش کنید.

10. حلقه های پیاز دوپوش را روی توری قرار دهید و به مدت 15-18 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند ، بپزید.

این به طور کلی 4 وعده حلقه پیاز کتو ایجاد می کند. هر وعده بیرون می آید 237 کالری ، 12.1 گرم چربی ، 6.7 گرم کربوهیدرات خالص و 20.1 گرم پروتئینبه

تغذیه کالری ضخیم کربوهیدرات ها الیاف کربوهیدراتهای خالص پروتئین
پیاز متوسط ​​1 عدد 41 0.2 9.5 1.3 8.2 1.3
1/2 فنجان آرد نارگیل 240 6 36 20 16 12
2 عدد تخم مرغ بزرگ 143 9.5 0.7 0 0.7 13
1 قاشق غذاخوری آب 0 0 0 0 0 0
2 اونس پوست خوک 309 18 0 0 0 35
1/2 فنجان پنیر پارمزان 215 14.5 2 0 2 19
جمع 948 48.2 48.2 21.3 26.9 80.3
در هر وعده (/ 4) 237.0 12.1 12.1 5.3 6.7 20.1


  • تخصص
    عناصر


  • آشپزی
    تجهیزات جانبی


  • آشپزخانه
    محصولات


  • افزودنی
    نیاز دارد

حلقه های پیاز با کربوهیدرات کم

30 دقیقه

خدمت: 4

کالری در هر وعده: 237

چربی در هر وعده: 12.1

حلقه های پیاز با کربوهیدرات کم

آماده سازی

  • 1 عدد پیاز متوسط ​​، سفید یا زرد
  • 1/2 فنجان آرد نارگیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 2 اونس پوست خوک
  • 1/2 فنجان پارمزان ، رنده شده

اعدام

  1. فر را روی 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. پیاز را به برش های نیم اینچی برش دهید.
  3. پیاز را به حلقه های جداگانه خرد کنید و کنار بگذارید.
  4. در غذاساز ، پوست خوک و پارمزان را بکوبید تا بافتی خوب و شبیه آرد سوخاری ظاهر شود. آرد سوخاری را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. از طرف دیگر ، می توانید پوست خوک را با دست بشکنید و با پارمسان مخلوط کنید.
  5. تخم مرغ و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. یک ایستگاه غوطه وری ایجاد کنید: 1 کاسه گوشت خوک و پارمسان ، 1 کاسه شستشوی تخم مرغ و 1 کاسه آرد نارگیل.
  6. هر حلقه پیاز را در آرد نارگیل فرو کنید ، سپس تخم مرغ ها را بشویید ، سپس مخلوط پوست گوشت خوک را بشویید.
  7. این عمل را با هر حلقه پیاز آنقدر تکرار کنید تا تمام حلقه های پیاز پوشانده شود.
  8. دوباره عمل پخت را تکرار کنید ، ابتدا با شستن تخم مرغ شروع کنید. حلقه های پیاز خرد شده را در شستشوی تخم مرغ ، سپس آرد نارگیل ، سپس دوباره شستن تخم مرغ و سپس مخلوط گوشت خوک آغشته کنید.
  9. نان دوتایی را با همه حلقه های پیاز تکرار کنید تا هر حلقه پیاز به خوبی پوشانده شود. اگر مخلوط پوسته خوک توده ای شد ، می توانید دوباره آن را در غذاساز خود پردازش کنید.
  10. حلقه های پیاز دوپوش را روی قفسه سیمی قرار دهید و به مدت 15-18 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند بپزید.

یادداشت

این به طور کلی 4 وعده حلقه پیاز کتو ایجاد می کند. هر وعده شامل 237 کالری ، 12.1 گرم چربی ، 6.7 گرم کربوهیدرات خالص و 20.1 گرم پروتئین است.

https://www.ruled.me/keto-onion-rings/


این مقاله توسط ترجمه کلمه به کلمه از منبع اصلی تهیه شده است لذا طبیعی است که از نظر نگارشی مشکلاتی داشته باشد

کلمات مرتبط:

کتوژنیک
کتوژنیک رژیم مواد غذایی
کتوژنیک چیست
کتوژنیک و ورزش
کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک ویکی پدیا
کتوژنیک کتاب
کتوژنیک مواد غذایی
کتوژنیک عوارض
کتوژنیک لاغری
کتوژنیک اینستا
کتوژنیک ایران
کتوژنیک اهواز
اسموتی کتوژنیک
الکترولیت کتوژنیک
اپلیکیشن کتوژنیک
انواع کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ایران کوک
کتوژنیک به انگلیسی
کتوژنیک چرخه ای
آنفولانزای کتوژنیک
آش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک آنلاین
اسیدهای آمینه کتوژنیک
کتاب آشپزی کتوژنیک
آشپزی کتوژنیک
آدامس کتوژنیک
آرد کتوژنیک
آمینو اسیدهای کتوژنیک
آمینو *** کتوژنیک
کتوژنیک به چه معناست
کتوژنیک برای لاغری
کتوژنیک بدنسازی
کتوژنیک برای سلامتی
بستنی کتوژنیک
برنامه کتوژنیک
برنج کتوژنیک
رژیم کتوژنیک برنامه
رژیم کتوژنیک برای کبد چرب
کتوژنیک پرشتاب
کتوژنیک پروتئین
پیتزا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک پروتئین
بولت پروف کتوژنیک
خمیر پیتزا کتوژنیک
پنکیک کتوژنیک
پیتزای کتوژنیک
پاستا کتوژنیک
کتوژنیک تلگرام
کتوژنیک تشنج
تجربیات کتوژنیک نی نی سایت
تجربیات کتوژنیک
تست کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک چیست
تب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک تبادل نظر
رژیم تثبیت کتوژنیک
جدول کتوژنیک
رژیم کتوژنیک جنگجویان
رژیم کتوژنیک جنگجو
رژیم کتوژنیک چیست
رژیم جنگجویان کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک چیه
کتوژنیک چربی
چالش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک چیست نی نی سایت
کتوژنیک دایت چیست
رژیم کتوژنیک چیه
رژیم کتوژنیک چند روزه است
حلوای کتوژنیک
ماشین حساب کتوژنیک
هرم کتوژنیک
کتوژنیک خرما
کتوژنیک خرید
لیست خرید کتوژنیک
آیا رژیم کتوژنیک خوب است
یک رژیم کتوژنیک خوب
شیر خشک کتوژنیک
مواد خوراکی کتوژنیک
خربزه کتوژنیک
نان کتوژنیک خرید
رژیم کتوژنیک خوبه نی نی سایت
کتوژنیک دکتر کرمانی
کتوژنیک در نی نی سایت
کتوژنیک در ماه رمضان
کتوژنیک در بارداری
کتوژنیک دیابت
کتوژنیک دانلود
دکتر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی
رژیم کتوژنیک دوره ای
رژیم کتوژنیک در شیردهی
رژیم کتوژنیک
کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زهرا شیری
سبک زندگی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ژاله هاشمی
ژله کتوژنیک
سوپ کتوژنیک
سبزیجات کتوژنیک
سویا کتوژنیک
سبک کتوژنیک
سالادهای کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ساده
انواع سالاد کتوژنیک
سالاد کتوژنیک
سوسیس کتوژنیک
کتوژنیک شاپ
شیرینی کتوژنیک
شام کتوژنیک
شيريني كتوژنيك
شکر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک شیردهی
میلک شیک کتوژنیک
رژیم شوک کتوژنیک
شکلات کتوژنیک
شروع کتوژنیک
کتوژنیک صارمی
صبحانه کتوژنیک
رژیم کتوژنیک صبحانه
نمونه صبحانه کتوژنیک
صبحانه کتوژنیک نی نی سایت
رژیم کتوژنیک صرع
کتوژنیک و صفرا
دستور صبحانه کتوژنیک
نمونه رژیم کتوژنیک صرع
آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد
عوارض كتوژنيك
رژیم کتوژنیک عوارض
آیا رژیم کتوژنیک علمی است
عوارض کتوژنیک نی نی سایت
عوارض کتوژنیک چیست
علم کتوژنیک
عصرانه کتوژنیک
عمل کتوژنیک
عملکرد کتوژنیک
کتوژنیک غذا
غذاهای کتوژنیک
غذاهای کتوژنیک ایرانی
غذای کتوژنیک
غذای کتوژنیک با گوشت چرخ کرده
غذای کتوژنیک چیست
کتوژنیک رژیم غذایی
برنامه غذایی کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در اصفهان
فستینگ کتوژنیک
فواید کتوژنیک
رژیم کتوژنیک فست
رژیم کتوژنیک فواید
رژیم فستینگ کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در تهران
فروشگاه کتوژنیک در غرب تهران
فروشگاه کتوژنیک در کرج
کتوژنیک قهوه
رژیم کتوژنیک قبل از بارداری
قرص کتوژنیک
قوانین کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک قزوین
فروشگاه کتوژنیک قم
کتوژنیک و قند خون
سوپ قارچ کتوژنیک
رژیم قلیایی کتوژنیک
کتوژنیک کرمانی
کیک کتوژنیک
چیز کیک کتوژنیک
شیرین کننده کتوژنیک
کاپ کیک کتوژنیک
کوکی کتوژنیک
کیک کتوژنیک چیست
کتوژنیک و کبد چرب
کتوژنیک گیاهی
رژیم کتوژنیک گیاهخواری
نمونه رژیم کتوژنیک گیاهی
کتوژنیک یا گیاهخواری
کیا رژیم کتوژنیک گرفتن نی نی سایت
لاغری کتوژنیک چیست
لازانیا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لاغری
رژیم لاغری کتوژنیک رایگان
رژیم لاغری کتوژنیک چیست
روش لاغری کتوژنیک
نان لواش کتوژنیک
لوکرب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لوکارب
کتوژنیک میوه
کتوژنیک مشهد
کتوژنیک محض
کتوژنیک معنی
محصولات کتوژنیک در تهران
مجازهای کتوژنیک
معنی کتوژنیک چیست
مضرات کتوژنیک چیست
مربا کتوژنیک
کتوژنیک نمونه رژیم دکتر اوسطی
کتوژنیک نمونه
نان کتوژنیک
ناهار کتوژنیک
نان کتوژنیک چیست
نون کتوژنیک
نودل کتوژنیک
رژیم کتوژنیک نمونه
کتوژنیک و دیابت
کتوژنیک و بارداری
کتوژنیک و لاغری
کتوژنیک و بدنسازی
کتوژنیک و کرونا
کتوژنیک و ریزش مو
کتوژنیک و میگرن
هندوانه کتوژنیک
رژیم های کتوژنیک
میوه های کتوژنیک
عکس هرم کتوژنیک
غذا های کتوژنیک
شیرینی های کتوژنیک
هشتگ کتوژنیک
همبرگر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک هدفمند
کتوژنیک یعنی چه
کتوژنیک یعنی چی
یبوست کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک ماهه
صبحانه ی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک هفته ای
رژیم غذایی کتوژنیک یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *