مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس به حذف ارزهای ترجیحی به دلیل فساد و رانت اشاره کرد. همچنین عاملی برای ضعف اقتصاد کشور بود.
وی افزود: سال گذشته ۲ میلیارد دلار از ارز کشور برای کالاهای اساسی مانند گوشت، مرغ، پروتئین و همچنین واردات برای تولید، دارو و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته شد. “حدود ۶۵ ۳ میلیارد در سال.” منابع کشور باید وقف مسائلی می شد که باید در دسترس مردم و اقشار ضعیف و متوسط قرار می گرفت، اما این اتفاق نیفتاد.
یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس نمایندگان گفت: به دلیل جنگ بین اوکراین و روسیه و افزایش قیمت غلات، گندم و نفت در جهان، ما باید به ۵ میلیارد دلار نیاز داشتیم که باید چند برابر می شد. مابه التفاوت ۴۲۰۰ تا ۲۸ هزار تومان و حدود ۴۸۰ هزار میلیارد دلار نیاز بود که اگر این پول صرف تولید و اشتغال و کمک به فقرا شود، اتفاق مهمی در همه بخش ها رخ می دهد.
وی تصریح کرد: زمانی که به نفر اول سریال پیش پرداخت داده می شود، به آخرین نفر یعنی مردم و مصرف کنندگان سامانه ای داده می شود که برای ورود و ثبت نام باز است تا در هر شرایطی افراد واجد شرایط شناسایی شوند. .
یوسف زی گفت: ارائه تذکره الکترونیکی برای اقشار ضعیف یعنی کسانی که درآمد کافی و پایدار ندارند باید مبنای قیمت کالاهای اساسی را روشن کند.
انتهای پیام/
می توانید این پست را ویرایش کنید
این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید