استراتژی های تغذیه ای برای سالمندی سالم


گزینه های غذایی سالم

در قرن گذشته ، زندگی بشر دستخوش تغییرات چشمگیری شده است. اوایل دهه 20NS میانگین امید به زندگی هنگام تولد برای مردان و زنان در ایالات متحده در قرن بیستم 50 سال بود. میانگین امید به زندگی در سال 2021 حدود 77 سال است. (یک)به انتظار می رود این روند افزایش امید به زندگی تا سال 2125 به طور متوسط ​​به 85 سال افزایش یابد. ذکر این نکته ضروری است که این تغییر در درجه اول به دلیل کاهش نرخ اولیه بیماریها و نه حداکثر بقا است. بنابراین ، بسیاری از افراد بیشتر در زمانی زندگی می کنند که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده شامل افراد بالای 65 سال است ، در حالی که 4 درصد در سال 1900 بود. (دوم)به بنابراین ، بحث در مورد تأثیرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع افراد مسن است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن افراد مهم است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه خوب ممکن است در افراد مسن به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. اختلال در تعادل انرژی ممکن است توسط عوامل مختلفی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود. (3)تغییر در غلظت قند خون (4)اختلال در تولید هورمون (5)تغییر در طعم و بو (6)کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان همچنین کاهش میزان مصرف انرژی را در حالی که بدن در حالت استراحت بود مشاهده کردند.(9) و میزان انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره غذای مصرفی(10)به روی هم رفته ، این تغییرات متابولیسم که با افزایش سن رخ می دهد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به افراد مسن کمک می کند تا از طریق پیری سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی بدون کالری اضافی مانند میوه ها و سبزیجات (انواع و رنگهای مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی غنی از ویتامین یا چربی کم چرب به D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیرهای آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به امید به زندگی سالم تر تبدیل می شود.
  • غذاهای پر کالری و کم مواد مغذی (به عنوان مثال ، غذاهای پر کالری اما کم مواد مغذی مانند چیپس ، دسر ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (به عنوان مثال ، محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای حفظ هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و برخی داروها می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید دو تا سه لیتر مایعات در روز به شکل آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • مطابق دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر ابتلا به سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، فشار خون بالا ، سرطان های خاص و دیابت ، اثرات مفید بر پیری سالم را افزایش دهید.(یازدهم)به

نویسندگان: Rohit Ramadoss ، MS؛ Stella L. Volpe ، Ph.D. ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. مشخصات 2017 افراد مسن آمریکایی | Advancestates.org
  3. شواهدی از بی اشتهایی سالخوردگی: انتقال و گرسنگی دستگاه گوارش در مقابل سالمندان سالم. بزرگسالان جوان | مجله فیزیولوژی آمریکا-فیزیولوژی نظارتی ، یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). خوردن انسان: شواهدی مبنای فیزیولوژیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده علوم اعصاب و بررسی رفتارهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). تأثیر هورمون ها در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt ، F. and Kj، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با استفاده از روش های فراوانی غذا: غذاهای اصلی و غذاهای مختلف در رژیم غذایی افراد مسن آمریکایی. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM and de Castro، ES (1989). الگوهای غذایی خود به خودی افراد: تأثیر حضور افراد دیگر. مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG و Young ، JB (1990). تأثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثر حرارتی تغذیه بر تعادل انرژی در مردان مسن – چکیده – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، نه 1 – ناشران کارگر.
  11. گزارش علمی | health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *